Arayı Açtık Yine

Ağu 21, 2013 by

Bu aralar Yazma Vakti’ne seyrek uğrar oldum. Yazacak bir dolu şey olmasına rağmen yazamayaşımın en önemli sebebi aslında iki numaram Fatih. Çok hareketli ve gözü kara olduğu bu günlerde bilgisayarı açmak bile mümkün olamıyor. Uyuduğunda da hızlı hızlı yetiştirmem gereken ufak tefek ev işleri ile geçiyor zaman. Geriye geceler kaliyor, eğer gözlerim kapanmazsa .

Gelelim görüşemediğimiz günlere. Üç haftalık Türkiye tatilimiz, Ramazan, bayram derken, dün de yaklaşık  iki haftadır bizimle olan tatlı mı tatlı misafirlerimiz Erdoğan Ailesi’ni uğurladık. Hüzünlü, karışık duygular içindeyim her zamanki gibi. İnsan çabuk alışıyor, sonra da üzülüyor. Geriye kalan güzel anılarla teselli buluyor. Fotoğraflar… İyi ki varlar.

misafirlerimiz

Yazma Vakti de öyle, o da iyi ki var.  Bazen kendi kendime birşeyler yazıp paylaşıyormuş gibi hissetsem de tıklanma raporları beni rahatlatıyor. Birileri ziyaret ediyor  bu siteyi. ( Çok sükür. 🙂 )

Herbirinize bu vesile ile bir kez daha çok teşekkür ederim.  Eğer şu anda bu satırları okuyorsanız, sizi can-ı gönülden selamlıyorum.

Yazma Vakti’ni takip etmeye devam edin, olur mu?

En içten sevgilerimle,

Seda

Bunu beğendiniz mi? O halde paylaşın:

Related Posts

Share This

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.